12. tammikuuta 2013

Kolmen sipulin silli

Joulun 2012 ehdottoman suosikkireseptini sain ystävältäni (alkuperäinen ohje on ilmeisesti Valion). Taivaallisen hyvää saaristolaisleivän kanssa! Kannustan ihan jokaista sillin ja sipulin ystävää kokeilemaan. Tämä tarjottava kannattaa mielellään valmistaa edellisenä päivänä, jotta sipulien armomit pääsevät vähän tasoittumaan.

Tarvikkeet:

2 sillifilettä
2 punasipulia
1 dl tuoretta ruohosipulia
2-3 valkosipulin kynttä
1 prk smetanaa
1-2 rkl sitruunamehua
1 tl maustepippuria (käytin itse mustaapippuria ja sekin toimi hyvin)
2 rkl sinappia (esim auran)

* Pilko sillit noin1x1cm kuutioiksi (saksilla sujuu helposti) ja sipulit mahdollisimman hienoksi silpuksi
* Sekoita kulhossa smetana ja mausteet
* Lisää sillikuutiot ja sipulisilppu. Sekoita.
* Anna maustua kylmässä vähintään muutama tunti, mielellään seuraavaan päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti