9. marraskuuta 2014

Kerrassaan nerokas kaaliraaste

Simple dish, toteaa veljeni usein. Kaaliraaste on yksinkertaisuudessaan nerokas, mutta aina välillä sen olemassa olosta pitää muistuttaa. Kaaliraaste on mahtava salaatti ihan koska vaan tarjottavaksi, mutta erityisesti tykkään itse syödä sitä talvella, koska kaupan muu salaattitarjonta ei erityisemmin inspiroi. Kaaliraaste on nopea ja äärettömän yksinkertainen valmistaa, aineksia voi säilyttää jääkaapissa lähes aina, eikä ainekset maksa juuri mitään. Penninvenyttäjän murkinaa siis parhaimmillaan.

Ainekset:
1/4 kaali

Kastike:
4rkl rypsi- tai rypsiöljyä (oliiviöljy ei toimi!!)
2rkl väkiviinaetikkaa
mustapippuria
suolaa

Suikaloi kaali ja laita kulhoon. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kastike kaalin joukkoon. Sekoita. Laita jääkaappiin vetäytymään. Raasteen voi syödä heti, mutta se paranee jääkaapissa. Eli hyvää tänään, loistavaa kahden päivän päästä. Kannattaa siis valmistaa kerralla reilu satsi.

2 kommenttia:

  1. Tästä raasteesta mun tulee aina mieleen yhdet tietyt sisarukset yhteisessä opiskelukaupungissamme! ❤

    VastaaPoista
  2. Ei ihme että kaaliraasteesta tulee opiskeluajat mieleen. Kyseistä salaattia tuli syötyä sillon aika usein! <3

    VastaaPoista