14. syyskuuta 2011

Tomaatti-papukeitto

Resepti on julkaistu Hesarin ruokatorstaissa talvella 2011, josta sisareni ohjeen bongasi. Superhelppo, edullinen, nopea valmistaa ja huippu hyvää. Täydellistä pikaruokaa.
Tarvikkeet:
2tlk tomaattimurskaa (Mutti!!)
2tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2tl currya
2tl paprikajauhetta
2tl jauhettua inkivääriä
1tl kuivattua rakuunaa
chiliä
1rkl oliiviöljyä
1dl kermaa
* Lämmitä oliiviöljy kattilassa. Kuullota mausteita öljyssä miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.
* Lisää tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella.
* Sekoita keittoon pavut ja anna kiehahtaa. Lisää lopuksi kerma ja kuumenna.
Alkuperäisessä ohjeessa lukee 2dl kermaa, mutta 1 desikin riittää jos kerma on kermaa eikä mitään e-koodeja sisältävää kevyt kamaa. Keitto on muutenkin kevyt joten kermaa peliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti